Вести

Вести, новости и актуелности из Института за Медицинска истраживања.

NACIONALNE STIPENDIJE ZA ŽENE U NAUCI 2018. - Osmi ciklus

  • додато
  • 20.2.2018
Feature

Osmi ciklus programa nacionalnih stipendija „Za žene u nauci“

KONKURS ZA STIPENDIJE ZA MLADE NAUČNICE

Mlade žene koje se bave naučnoistraživačkim radom u oblasti prirodnih nauka mogu da konkurišu za nacionalne stipendije u okviru svetski poznatog programa “Za žene u nauci”. Konkurs je u toku i traje do 31. marta, a u sklopu novog ciklusa ovog programa biće dodeljene tri stipendije, svaka u iznosu od po pet hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti.

Više korisnih informacija o ovom konkursu možete dobiti u priloženom dokumentu, a za sva dopunska pitanja stojimo Vam na raspolaganju i zahvaljujemo se na podršci.

Find out more

Конкурс за стипендије Владе Француске за 2018-2019. Уживајте од 16. марта 2018.

  • додато
  • 31.1.2018
U ŽELJI DA UNAPREDI SARADNJU IZMEĐU FRANCUSKE I SRBIJE I DA PODSTAKNE MOBILNOST STUDENATA, FRANCUSKI INSTITUT U SRBIJI SVAKE GODINE DODELJUJE STIPENDIJE STUDENTIMA IZ SRBIJE KOJI ŽELE DA NASTAVE ŠKOLOVANJE U FRANCUSKOJ ZA NIVO MASTER II I DOKTORATE. STIPENDIJE POKRITVAJU TROŠKOVE ŠKOLARINE, ŽIVOTA U FRANCUSKOJ, KAO I SOCIJALNOG OSIGURANJA.

Svake godine oko pedeset studenata iskoristi ovu finansijsku podršku Vlade Francuske za studije u nekoj od 3500 visokoškolskih ustanova u Francuskoj.

Find out more

Свечана академија поводом 70. година оснивања Института за медицинска истраживања

  • додато
  • 30.10.2017

Свечана академија поводом 70. година оснивања Института за медицинска истраживања биће одржана 23.11.2017. године са почетком у 11 часова у свечаној сали САНУ.

Find out more